Oldal értékelés: +36-70-61-51-555 info@mecsekimezeskorut.hu

Bedőné Gombos Andrea és Bedő Zoltán

Telefonszám:   06 70 411-82-13
Mobil:   06 70 638-20-59
E-mail:   bgombos.andrea@gmail.com, dui0121@freemail.hu

Bemutatkozás

SZIGETVÁR. Családom 2005 óta foglalkozik méhészettel, a szakma szeretetét édesapám adta át nekünk. Párommal immár 4 éve önálló méhészetet alakítottunk ki,Szigetváron a Basali szőlőhegyen, ahol jelenleg 60 méhcsaláddal dolgozunk. Méhészetünket a körülölelő akácerdő és a környező termőföldek, mezők értékes terményei szolgálják, ezért álló méhészkedésre rendezkedtünk be. NB 18 keretes, fészekmézkamrás kaptárakat használunk.

Sikerek

A Mecseki Mézes Körút közösségéhez való csatlakozás fontos számunkra, hiszen a kezdeményezés a méz és a méhészeti termékek népszerűsítését tűzte ki célul, mellyel azonosulni tudunk. Reméljük, hogy a jövő tudatos vásárlói számára a “mézet a méhésztől” már nem csak, mint szlogen, hanem mint egyértelmű cél jelenik meg.

Bemutatóhely

Jövőbeni terveink között szerepel egy bemutató méhészet létrehozása, ahol a technikai feltételek megteremtését követően látogatókat is tudunk majd fogadni. Szeretnénk méhészetünk családias hangulatát megőrizni.

Termékek

Termékeink között szerepelnek fajtamézek, mint az akác-, hárs-, repce-, és vegyes virágméz. Gyűjtünk propoliszt és tervezzük a virágpor gyűjtés elindítását is. Mézeink kínálatát színesítjük vaníliával, fahéjjal, fokhagymával és olajos magvakkal. Ha érdeklődésükkel megtisztelnek a különleges mézes csemegék kedvelői, akkor saját igényeiknek megfelelő egyedi mézet készítünk, természetesen a mézben rejlő természetesség megtartása mellett. Mindig elérhető mézeink az akác és a repce méz. A méz vásárlására előre egyeztetett időpontban és helyszínen rugalmasan tudunk lehetőséget biztosítani. A mézet csupán érdeklődésből, kíváncsiságból megkóstolni vágyók esetében is örömmel vesszük, ha csupán 1-1 kisüveges kiszerelésű helyi és egyedi terméket vásárolnak tőlünk.

Bedő Zoltán & Andrea

Helyszín: Basal

Dátum: 2023.03.24

Tovább olvas

partnerek