Oldal értékelés: +36-70-61-51-555 info@mecsekimezeskorut.hu

Daróczi Imre

Telefonszám:   72/454-189
Mobil:   70/940-8072
E-mail:   vasvari.tunde@gmail.com

Bemutatkozás

TORMÁS. A 62 éves méhésznek 33 év tapasztalat van a birtokában, mellyel 50 család felett gondoskodik. Feleségével, Gizellával vásároznak. Menyének is kedvet kerített a szakmához, neki különálló méhészete van. A termékeit elfogadható áron árulja, mivel vallja, hogy a termék árát a kereslet-kínálat alakítja, figyelembe véve az aktuális gazdasági helyzetet és a keresleti viszonyokat. Szeretné a méhkaptár levegőjét terápiás célra felhasználni, mivel az olyan összetevőket tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak az emberi szervezetre.

Sikerek

Legnagyobb sikerének azt tartja, hogy olyan visszatérő vendégei vannak, akik név szerint keresik a termékeit.

Bemutatóhely

A bemutatóhely a kaposvári út mentén lenne, a 66-os vendéglőben, ami a saját tulajdonuk. Az épület egy étterem infrastruktúrájával rendelkezik, nagy parkolóval, gyümölcsössel kiegészítve. Itt lehetne megtartani a mézkóstolókat, mézbemutatókat. Kiegészítő elem lehetne a mézes pálinka, mézes bor, mézeskalácsos sütemények kínálata, és olyan gasztronómiai érdekességek, amelyek a mézhez köthetők.

Termékek

Főbb terméke az akác-, repce-, hárs-, szolidágó-, édes harmat- és vegyes virágméz; méhviasz; propolisz; méhkenyér; virágpor és a „mézes manna” (propoliszos mézzel átitatott virágpor).

partnerek