Oldal értékelés: +36-70-61-51-555 info@mecsekimezeskorut.hu

Kása Judit - Szalai Mihály

Telefonszám:   -
Mobil:   30-22-90-607
E-mail:   kasa.judit@freemail.hu

Bemutatkozás

SZENTLŐRINC. Közgazdászként kerültem egy 3. generációs méhészcsaládba, párom építőmérnök, még a nagyapjától tanulta a méhészkedést. A méhek érdekes világa, élete egyből megfogott, felkeltette érdeklődésemet. Munka mellett méhészkedünk, mindketten a Magyar Közút Nzrt. dolgozói vagyunk. 2007-ben 7 családdal kezdtünk, jelenleg 80 méhcsaládunk van. 2014-ben Méhész OKJ-s bizonyítványt szereztünk.

Sikerek

A Mecseki Mézes Körúthoz való csatlakozás azért fontos számunkra, mert segíti a méhészeti termékek népszerűsítését és a helyi értékesítést.

Bemutatóhely

Rakodó kaptárban méhészkedünk a szentlőrinci szőlőhegyen található 2,5 ha-os egybefüggő területen. Nem vándorlunk, méheink a környező erdőkből, szántókról gyűjtenek. Bemutatóhelyünk is itt található, ahol megtekinthetők a méhészeti eszközök, pörgető, üvegkaptár, lépesméz, méhviasz. Látogatásra előre bejelentkezés alapján június közepétől szeptemberig tudunk lehetőséget adni Érdekességként megtekinthető még az egyelőre csak saját felhasználásra tartott kecsketenyészetünk is.

Termékek

Repce-, akác- és napraforgóméz, virágpor, propolisz, méhpempő. A méhészetünkből vásárolt méz energetizáló és gyógyító hatását megőrizve, kíméletes eljárással kerül az üvegbe. Vásárlásra személyes, telefonon vagy e-mailben történő megkeresés alapján is lehetőség van.

Kása Judit - Szalai Mihály

Helyszín:

Dátum: 2023.03.24

Tovább olvas

partnerek