Oldal értékelés: +36-70-61-51-555 info@mecsekimezeskorut.hu

Keresztes László

Telefonszám:   -
Mobil:   06 30 570-2794
E-mail:   keresztes.lacika@freemail.hu

Bemutatkozás

IVÁNBATTYÁN. A méhészkedést 2008-ban kezdtem 5 méhcsaláddal, alapjait nagybátyámtól sajátítottam el. Kaptáraimat és fából készült eszközeimet magam készítem az erre kialakított kis asztalos műhelyemben. Saját részre anyaneveléssel is foglalkozom. A legnagyobb segítséget a családom jelenti, melyre a méz elvétel és a serkentés időszakában komoly szükségem van.

Sikerek

A Mecseki Mézes Körút 2014. szeptember 20-án, Borjádon megtartott mézminősítő versenyén az AKÁC és a HÁRS méze EZÜST minősítést kapott.

Bemutatóhely

Méhészetem telephelye Ivánbattyánban, a Ságvári u. 5. házszám alatt található. Kialakított, de nem állandó hellyel rendelkezem a Fekete-hegy lábánál. A méhészet és a méhészeti termékek iránt érdeklődőket szívesen fogadom és tájékoztatom. Előre egyeztetett időpontban akár hétköznap is lehetséges a méhészet látogatása alapvetően áprilistól, szeptemberig (időjárás függvényében), szívesen tartok bemutatót, kóstolót. A jövőben tervezem még, hogy üvegkaptárak segítségével szemléltessem a méhek viselkedését, munkáját.

Termékek

Repce, akác, vegyes virág, hárs, napraforgó mézeket lehet kóstolni és vásárolni. Ezen kívül méhviasz és propolisz vásárlására is van lehetőség.

Keresztes László

Helyszín: Ivánbattyán

Dátum: 2023.03.24

Tovább olvas

partnerek