Oldal értékelés: +36-70-61-51-555 info@mecsekimezeskorut.hu

Szabó András & Szabóné Gogolák Gabriella

Telefonszám:   -
Mobil:   30/630-4984; 06
E-mail:   szgabba@index.hu

Bemutatkozás

DUNASZEKCSŐ. A 39 esztendős András 1992-ben egy családdal kezdett méhészkedni, asztalos lévén saját maga készítette az első kaptárt. Felesége, Gabriella 3. generációs, főfoglalkozású méhész, elnyerte a fiatal gazdák pályázatát. A házaspár jelenleg 245 család felett gondoskodik. A helyi óvodában, iskolában többször tartottak előadást, májusban nyílt napot szerveztek a gyerekeknek. „Megjött anyátok”, mondogatja András a méheknek, mikor Gabi megjelenik a méhesben. Így elhihetjük nekik, hogy a méhészet az életük.

Sikerek

Legnagyobb sikerüknek azt tarják, hogy saját erőből jutottak el idáig, s reklám nélkül, folyamatosan visszatérő vendégkörrel rendelkeznek. A Mecseki Mézes Körút 2014. szeptember 20-án, Borjádon megtartott mézminősítő versenyén az AKÁC méze BRONZ minősítést kapott.

Bemutatóhely

A bemutatóhelyet Dunaszekcső határában az ún. Vincellér-tanyán alakítják ki. A ház felújítását már megkezdték, az áram aggregátorral megoldott. A tanya alatt pince található, amit hasznosítani szeretnének.

Termékek

Főbb termékük az akác-, repce-, szolidágó- és napraforgóméz; méhviasz; propolisz; virágpor, mézbor; Specialitásaik a különböző magvas, aszalt gyümölcsös mézek (pl.: a „Csalafinta csemege”, mely rumos-fűszeres mézzel készül).

Orfű - I. Baranyai Mézes Nap

Helyszín: Orfű

Dátum: 2014.08.16

Tovább olvas

Mézverseny Borjádon

Helyszín: Borjád, St. Ambrus malom

Dátum: 2014.09.20

Tovább olvas

Borjád: a mézverseny közönsége a St. Ambrus malom kertjében

Helyszín: Borjád, St. Ambrus malom

Dátum: 2014.09.20

Tovább olvas

Szabó - Gogolák

Helyszín: Dunaszekcső

Dátum: 2020.10.28

Tovább olvas

partnerek