Oldal értékelés: +36-70-61-51-555 info@mecsekimezeskorut.hu

MÉZESÉTEL: RENDELÉSRE

admin 2015.01.17 Tag: Hírek

Dél-Baranyában, a Dráva mentén Pécstől 50 km-re, a körcsönyepusztai Hubertus Vendégház melletti 3 ezer hektáros vadászterületen a Sellyei Vadásztársaság hivatásos vadászaival lőhetnek szarvast vagy vaddisznót azok a vendégek, akiket a vadásztársaság fogad.

Infó:
http://sokszinuvidek.hu/szabadido/4669-H%C3%A1rom-lak%C3%B3-%C3%A9l-a-k%C3%B6rcs%C3%B6nyepusztai-vad%C3%A1szbirodalomban

A vendégháztól 1 kmre, egy ligetes területen található Magyarország negyedik legidősebb, több száz éves tölgyfája, amely szerepel a matuzsálem fákról készült nyilvános jegyzékben is.

Olyan baráti társaság is járt már itt, akiket elsősorban az erdei gombák érdekelnek. A fotóalbumok tanúsága szerint nagyon gazdag és változatos zsákmánnyal tértek meg a vendégház udvarára. A céges tréning résztvevői favágásban és borácsos főzésben jelekedtek.

A Körcsönyepusztán, ahol a vendégház négy napraforgós besorolású, egyszerre 15-16 fő kaphat szállást egy-, két- és háromágyas szobákban. Nemrégiben épült a filagória kemencével, és wellness szolgáltatással is sikerült bővíteni a kínálatot: jakuzzi, szauna várja a vendégeket.

A vendégháznak nincsen állandó étlapja, ha egy család vagy baráti társaság Körcsönyepusztára bejelentkezik, Nagy Judit üzletvezető felhívja őket egy-két nappal az indulás előtt, és közösen megbeszélik az igényeket.

Ha úgy látja, akkor a vadételek és az egyéni kívánságok (húsmentes és diétás ételek) mellett örömmel mutatja be kollégáival az Ormánság ételkülönlegességeit, köztük a kukoricadarával és füstölt hússal készülő ormánsági töltött káposztát és a hagymás-paprikás kötött gombócelevest.


partnerek