Oldal értékelés: +36-70-61-51-555 info@mecsekimezeskorut.hu

MÉZ & MARKETING

admin 2020.01.21 Tag: Hírek

Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület Elnöksége elfogadta a Marketing Szabályzat módosítását, ez január 01. napjától hatályos.

OMME Marketing Szabályzat módosítás

Az OMME Elnöksége 2019. december 12. napján elfogadta a Marketing Szabályzat módosítását, amelyet az ezt megelőző elnökségi ülések alkalmával is többször tárgyalt, és az észrevételek, javaslatok alapján lett kialakítva a végleges változat. 
Az idei évtől, 2020. január 01. napjától hatályos.

A Szabályzat az alábbiak szerint módosult:

Egy marketing támogatási kérelmen egy jogcímet lehet megjelölni, ha valamely egyesületünk például mézlovagok költségeinek térítésére, illetve a rendezvény költségeire is szeretne igényelni támogatás, akkor kettő marketing kérelmet kell benyújtania.

Módosult az OMME marketing alap felhasználhatóságának aránya, a központi rendezvényekre a marketing alap 50%-a, a mézkirálynő költségeire az alap 10%-a, a mézlovagrendek költségeinek megtérítésére az alap 20%-a, a rendezvényekre az alap 20%-a költhető.

A mézlovagok szállásköltségére legfeljebb 5000 Ft/nap/mézlovag költség számolható el.

A kiemelt és egyéb rendezvények támogatási kérelmében, a rendezvényre igényelt támogatási összeg legalább 70%-át kötelező a Szabályzatban felsorolt marketing eszközök beszerzésére fordítani, amelyet az OMME Hivatal fog ellenőrizni.

Amennyiben a beszerzést igazoló számlák határidőig nem érkeznek meg, vagy az OMME Hivatalának előzetes vizsgálata alapján nem a kérelemben foglaltaknak megfelelően lett felhasználva a támogatási összeg, abban az esetben az OMME hivatalvezetője javaslatot tesz az Elnökség részére a jogosulatlan támogatási összeg visszatérítésére. Amennyiben az Elnökség határozatában a jogosulatlan támogatási összeg visszatérítéséről dönt, akkor a teljes támogatási összeget 5 munkanapon belül vissza kell utalni az OMME bankszámlájára.

Az OMME Marketing Szabályzata ITT letölthető.

A Marketing kérelem formanyomtatványa ITT letölthető.
forrás: http://www.omme.hu/omme-marketing-szabalyzat-modositas/

fotó:  Páprádi Anna Bíborka - a MÉZKIRÁLYNŐ I. UDVARHÖLGYE - Pécs/aranyosgadányi családi méhészet
https://www.facebook.com/annabiborka.papradi


partnerek