Oldal értékelés: +36-70-61-51-555 info@mecsekimezeskorut.hu

Ökopolisz Nyári Akadémia 2015

 Felsőtárkány, Park Hotel Táltos
  2015.08.06 - 2015.08.09
  00:00

Fotó, illusztráció:
- Keresztes László szabadbattyáni méhész termékei

2015. augusztus 06. - 2015. augusztus 09. - Felsőtárkány
http://www.greenfo.hu/programok/2015/08/06/okopolisz-nyari-akademia-2015 

Ökopolitika, nyár, napsütés, családi és ifjúsági programok, közösségi és műhelymunkák, esti beszélgetések, koncert és az Ökopolisz Alapítvány 5. szülinapi bulija! Ne hagyd ki idén sem!

Időpont: 2015. augusztus 6-9.
Helyszín: Felsőtárkány, Park Hotel Táltos
Facebook esemény

A nyári akadémián számos pódiumbeszélgetés és sokszínű műhelyprogram várja a résztvevőket: Szót ejtünk a vidék lehetőségeiről, a fenntartható települések stratégiáiról, elsajátíthatjuk a helyi közösségszervezés alapjait, téma lesz Székelyföld autonómiája a határon túli szervezetek képviselőinek kö ;rében és megtanulhatod, hogy hogyan csökkentsd az ökológiai lábnyomodat. Neves politológusokkal vesézzük ki a mai magyar politikai helyzetet, és beszélgetünk a kultúráról, mint az ökopolitika negyedik pilléréről is.

Számíthatunk még egy izgalmas Schiffer András-Kövér László vitára, illetve rendszerváltó politikusok is feltűnnek a 25 éves évfordulóra való tekintettel.

Gyerekbarát és szülőbarát akadémia lesz az idei is, amíg a gyerekek interaktív gyerekelőadásokon, gyékénytutaj készítésen, fazekas foglalkozáson és további nekik szóló programokon vesznek részt, szüleik nyugodtan hallgathatják az előadásokat, részt vehetnek a műhelybeszélgetéseken.

Esténkét kulturális programokkal várunk benneteket! Márton András (KFT) hozza koncertfilmjét, beszélgetéssel fűszerezve, és egy féktelen Rockin’ RockCats koncerttel ünnepeljük az Ökopolisz Alapítvány 5. születésnapját!

További részletek hamarosan és folyamatosan!

Szállások a Park Hotel Táltos szállodai szobáiban, valamint üdülőházaiban lesznek! A 3 éjszaka koszt, kvártély, szakmai és közösségi programok részvételi díja - az Ökopolisz Alapítvány finanszírozásának köszönhetően - mindössze 5000 Ft!

Regisztrálni ITT tudsz!

E-mail: info@okopoliszalapitvany.hu

partnerek