Oldal értékelés: +36-70-61-51-555 info@mecsekimezeskorut.hu

Öko-innovációs konferencia

 Budapest
  2015.10.15 - 2015.10.15
  10:00 - 17:00

Az aktuális pályázati lehetőségekről tájékoztatja a vállalkozókat az Öko-innovációs konferencia

A vállalkozások versenyképességének növelése, a rendelkezésre álló pályázati források megismertetése és a legújabb környezetvédelmi megoldások bemutatása a fő célja az I. Öko-innovációs konferenciának, amelyet október 15-én rendez a Földművelésügyi Minisztérium és a Herman Ottó Intézet. Az esemény kapcsolódik az Ökoindustria szakkiállításhoz.

A konferencián a magyar vállalkozások információt kapnak az aktuális uniós és hazai pályázati, támogatási lehetőségekről, az uniós kezdeményezésekről, várható szakmai irányvonalakról. Ezáltal szeretnénk segítik a vállalkozásokat abban, hogy új, innovatív környezetvédelmi technológiáik, fejlesztéseik versenyképesebbek legyenek, jó pozíciókat érjenek el a hazai és a nemzetközi piacokon.

Emellett a vállalkozások bemutathatják innovatív környezetvédelmi technológiájukat, szolgáltatásaikat, új környezetbarát eljárásaikat is. A konferencia így egyfajta fórum is az információcserére, technológia transzferre, és szakmai együttműködésekre.

A konferencia részletes programja itt érhető el.

(FM Sajtóiroda)
http://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/kornyezetugyert-agrarfejlesztesert-es-hungarikumokert-felelos-allamtitkarsag/hirek/az-aktualis-palyazati-lehetosegekrol-tajekoztatja-a-vallalkozokat-az-oko-innovacios-konferencia

Fotó:
Leipold János egyházaskozári méhész ismeretterjesztő bemutatója

partnerek