Oldal értékelés: +36-70-61-51-555 info@mecsekimezeskorut.hu

Duna-menti méhészek és más kistermelők, figyelem!

 Duna-mente települései
  2018.04.19 - 2018.12.31
  00:00

   

    Pécs és Baranya turisztikai értékei a Duna mentén, regisztráljon Ön is!
- fotó: illusztráció, archívum: Szabó - Gogolák Méhészet, Dunaszekcső
- portré: http://mecsekimezeskorut.hu/mehesz/szabo_andras___szabone_gogolak_gabriella


A Duna menti turisztikai termékeket egységesen bemutató www.danubetourism.eu kereshető honlapgyűjtemény várja baranyai vállalkozók bemutatkozását és turisztikai termékek bemutatását. 
A honlap célja, hogy összefogja a Duna menti 10 ország látnivalóit, turisztikai termékeit egy közös felületen.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara kezdeményezése, hogy a pécsi és baranyai helyi turisztikai értékek belföldi és külföldi piac számára nagyobb bemutatkozási lehetőséget kapjanak.
Ezen a honlapon keresztül nagyobb eséllyel jelenjenek meg a turisztikai ajánlatokban.

A turizmus nem csak élményelemekből áll, nagyon sok vállalkozó összefogásán múlik egy-egy termék sikere. Az éttermektől, a múzeumokig, a szállodáktól a helyi kistermelőkig minden turizmussal kapcsolatos információ megjeleníthető a honlapon, így egységes, megszokott turisztikai programcsomagok helyett a látogató választhat saját preferenciája szerint.

A Duna-Limes programmal lehetőség nyílik arra, hogy Pécs és Baranya megye iránt érdeklődők minden helyi érdekességről, szolgáltatásról tájékoztatást kapjanak. Az adatok feltöltésének azért is van nagy jelentősége, mert várhatóan 2019 elején a magyarországi, osztrák, szlovák, német Duna Limes szakasz elnyeri az UNESCO világörökségi címet, így a címmel biztosan megnő az érdeklődés a helyi turisztikai termékek és szolgáltatások iránt.A honlapra az adatok feltöltése ingyenes, magyar és angol nyelven történik, kérjük az alábbi sablont kitöltve küldjék el az attila@hirschberg.hu, vagy az info@ripapannonica.hu emailcímre, amelyen további részletes információkat is kérhetnek.

További információ és elérhetőségek:
Magyar Limes Szövetség / Hungarian Limes Association
Levél/POST: H-2120 Dunakeszi, Duna sor 28.
Iroda: H-2120 Dunakeszi, Alagi major 12.
Tel: +36-27-543345,
E-mail: info@ripapannonica.hu
Internet: www.ripapannonica.hu

partnerek