Oldal értékelés: +36-70-61-51-555 info@mecsekimezeskorut.hu

Horváth Zoltán Emlékdíj a „Csírázó” Komlói Tehetségekért

 Komló és térsége
  2015.04.18 - 2015.05.27
  00:00

http://users.atw.hu/csirazoemlekdij/
A díj alapításának előélete:

A Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete és a Hétdomb Természetbarát Egyesület emlékdíjat alapított a végzős nyolcadikos – „csírázó” komlói tehetségek – felkutatása és segítése érdekében, melyet a Hétdomb Természetbarát Egyesület idén 6. alkalommal hirdet meg.

A díj alapításának céljai:

A díjjal emléket állítunk a 2009-ben fiatalon elhunyt – a tanulásban és az élet több területén tehetségesnek bizonyuló és sikeresnek ígérkező – Horváth Zoltánnak, aki egy leküzdhetetlen betegség miatt nem valósíthatta meg álmait.

Felkutatni és elismerni azokat a fiatalokat, akikben jelentkeznek a (lehetőleg sokrétű) tehetség, az igazi sikerhez szükséges emberség csírái. Számukra is visszaigazolást adjunk arról, hogy jó úton haladnak.

A díjjal elnyerhető – az adott anyagi lehetőségeinkhez mért – támogatással kívánjunk segíteni a díjazott további tanulásához szükséges könyvek, jegyzetek, technikai eszközök... beszerzését.

A díj elnyerésének módja:

A díj elnyerésére évente pályázatot hirdetünk meg. A kiírásnak megfelelő módon, a be­adási határidőig elkészített és eljuttatott pályázattal nyílik lehetősége egy végzős komlói általános iskolásnak az elismerés megszerzésére.

 

A pályázat értékelése:

A határidőig beérkezett pályázatokat háromtagú pártatlan, szakmai zsűri értékeli.

Az emlékdíj átadása:

A pályázat győztese a díjat és az adott lehetőségekhez mért anyagi támogatást minden évben a ballagási ünnepségen veheti át.

---------------------------------------------------------------------------------------------

A pályázat beadási határideje: 2015. május 27. szerda
Részletek:
http://users.atw.hu/csirazoemlekdij/
Fotó, illusztráció:
Mecseki Diák Mézkirálynő választás, Komló (2014.)

 

 

partnerek