Oldal értékelés: +36-70-61-51-555 info@mecsekimezeskorut.hu

INFORMATIKAI ESZKÖZTÁMOGATÁS a ,,nem önálló" egyesületeknek is

admin 2020.01.31 Tag: Hírek

A Magyar Méhészeti Nemzeti Programból bizonyos feltételek mellett a ,,nem önálló" egyesületeknek is van lehetőségük informatikai eszközök beszerzésére.

Helyi (nem önálló) szervezetek figyelem!

Tájékoztatjuk helyi tagszervezeteinket, hogy a Magyar Méhészeti Nemzeti Programból bizonyos feltételek mellett a nem önálló egyesületeknek is van lehetőségük informatikai eszközök (fénymásoló, nyomtató, szkenner, projektor, számítógép, szoftverek, irodai programcsomag, informatikai adattároló eszközbeszerzésére az alábbiak szerint:

A beszerzett eszközt a tagszervezetnek kell előfinanszíroznia saját vagyonából.

A beszerzett eszköz beszerzési ára semmilyen körülmények között nem haladhatja meg a 200.000Ft-ot, ellenkező esetben kérelme elutasításra kerül.

Tekintettel a keretösszeg szűkösségére 2019. augusztus 01. és 2020. július 31. közötti időszakra vonatkozóan tagszervezetenként egy informatikai eszközre lehet pályázni. A következő időszakban, azaz 2020. augusztus 1-től újabb beszerzéseket lehet eszközölni.

Kérjük azon tagszervezeteket, ahol igény merül fel új eszköz beszerzésére, rövid időn belül szíveskedjenek jelezni Központi Irodánk felé (omme1984@enternet.hu), ugyanakkor kérjük azon vezetők jelzését is, akik nem kívánnak beszerezni az idei NP-os évben eszközt.

A kérelmeket beérkezési sorrendben hagyja jóvá az OMME.

A kérelmeket kizárólag az OMME tudja benyújtani.

Kérjük, hogy az igényeket mielőbb küldjék meg irodánk részére e-mail-ben, vagy jelezzék megyei szaktanácsadójuknak – megjelölve a tervezett informatikai eszköz árát is –  mivel a beszerzések elbírálását csak akkor tudjuk megkezdeni, ha minden helyi (nem önálló) szervezetünk megküldte.

(A fotó illusztráció.)


partnerek